More

  Vine Crăciunul – spectacol cu intrare liberă

  Array

  Dacă vreţi să ascultaţi colinde interpretate de un cor şcolar premiat dar şi să intraţi în spiritul Crăciunului alături de actorii de la trupa Fenomenalii sunteţi invitaţi la spectacolul “Vine Crăciunul” ce va avea loc in aceasta seara la Casa de Cultură din Paşcani.

  În spiritul sărbătorilor de iarnă trupa Fenomenalii şi Catedra de limbi moderne de la Liceul Teoretic Miron Costin organizează spectacolul tradiţional “Vine Crăciunul!”. Evenimentul va avea loc pe 16 decembrie la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” începând cu ora 17:00.

  Invitat special pentru a susţine un moment artistic este Ansamblul Plaiuri Păşcănene de la aceeaşi unitate de învăţământ.

  Intrarea este liberă şi sunt aşteptaţi păşcănenii care doresc să vadă scenete jucate de trupa de teatru a liceului, precum şi un moment de colinde interpretate de corul şcolii, care a obţinut numeroase premii la diferite concursuri naţionale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp