21.9 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

Vine Crăciunul cu teatru, la Pașcani

- Advertisement -

Vine Crăciunul cu teatru, la Pașcani

În această perioadă mai multe persoane îmbracă haina lui Moș Crăciun și reușesc să aducă bucurie și emoții. Trupele de teatru din Pașcani, de exemplu, se pregătesc pentru spectacole dedicate Crăciunului. Anunțul a fost deja făcut iar doritorii sunt așteptați la evenimente prognozate în următoarele zile.

Trupa de teatru “Fenomenalii” si catedra de limbi moderne de la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pascani vă invită miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 10.30, la spectacolul tradițional de Crăciun. Scenetele amuzante pregătite și colinde în limbile franceză și engleză vă vor face să intrați deja în atmosfera Crăciunului. Astfel, începand cu ora 10:30 lângă fântâna arteziană din spatele Culbului (Esplanadă) veți avea parte de o surpriză. Intrarea este liberă, în limita locurilor.

O săptămână mai târziu, pe 21 decembrie începând cu orele 16:00 sunteți invitați la spectacolul marca MILLO. Spectacol caritabil este organizat de către Consiliul Școlar al Elevilor de la “Sadoveanu” în parteneriat cu cei de la Crucea Roșie Pașcani. Pentru o după amiază frumoasă sunteți așteptați în sala de festivități a sediului Primăriei Municipiului Pașcani. Prețului unui bilet de acces la eveniment este de 5 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow