12.1 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Vin colindătorii la primăria din Pașcani

Peste 400 de copii sunt asteptati la Primaria din Pascani. Elevii au pregatit un program artistic si vor colinda administratia locala. Rasplata pregatita de edili sunt pachete cu dulciuri, fructe si suc, valoarea unuia fiind de 50 lei. Evenimentul va avea loc in sala de festivitati a primariei Pascani.

colinde primaria pascani 2

Festivalul Colindelor de Craciun va avea loc si in acest an la Pascani, luni, 22 decembrie. Sute de elevi si-au anuntat prezenta la momentul de pe scena de spectacol din cadrul Primariei Municipale. La fel ca anii din urma, administratia locala a pregatit pachete ticsite cu bunatati. Bugetul pentru acest eveniment este de 24.400 lei.

Colindatorii sunt elevi de la scolile din Municipiu si ONG-uri din orasul nostru.

Copiii sunt de la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială Gâștești, Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, Biserica Romano-Catolică Pașcani, Liceul Teoretic „Miron Costin”, Corul „Sf. Pantelimon” Gâștești, Asociația „Șansa 2010” Pașcani, Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Școala Gimnazială Iordachi Cantacuzino, Școala Gimnazială Lunca, Școala Gimnazială Blăgești, Școala Topile, Asociația ATOR Pașcani, Grupul de colindătoriAGAPE, Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” Pașcani, Asociația Părinților de la Școala „Iordachi Cantacuzino” Pașcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow