30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Vin americanii la Casa de Cultura din Pascani

Maine, Casa de Cultura din Pascani va avea oaspeti din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre 8 reprezentanti ai Corpului Pacii ce lucreaza pe teritoriul Romaniei, si care vin ca o continuare a unei intalniri ce a avut loc luna trecuta, acasa la Ambasadorul Americii in Romania, Mark Gitenstein, unde au fost invitati cei 8 reprezentanti dar si directoarea Colegiului “Mihail Sadoveanu”, Carmen Dimitriu dar si directoarea Casei de Cultura, Marioara Preutu.

In Pascani, avem doi reprezentanti ai Corpului Pacii si anume profesorul Theron LaBounty si sotia sa, Sarah. Cei doi au invitat la manifestarile ce vor avea loc cu ocazia Zilelor “Mihail Sadoveanu”,  ceilalti 6 reprezentanti ai Corpului Pacii din Romania la Pascani.

Americanii vor fi oaspeti la manifestarile de maine, unde in prima faza li se va preda un curs de limba romana de catre Marioara Preutu, dupa care vor ajunge la Biblioteca Municipala, unde vor lua parte la momentul artistic numit: “E vremea povestilor la Hanul Ancutei”.

Spre finalul zilei, americanii vor fi imbracati in straie populare romanesti, si vor fi tinta unei sesiuni foto, vor vizita Pascaniului iar la final conducerea Casei de Cultura le-a pregatit portii de sarmale si mamaliga.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow