More

  Vin ajutoarele de la UE. Primaria le va distribui prin suburbii

  Array

  Vesti bune pentru pascanenii care asteapta sa primeasca ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana. Administratia locala spune ca pana in momentul de fata au primit stocurile pentru 6 din cele 9 sortimente de produse alimentare si anume: paste fainoase, rosii in bulion, bulion, faina de malai, fasole si zahar. Urmeaza ca zilele urmatoare sa soseasca si stocurile de ulei, orez si biscuiti.

  Anul acesta la Pascani sunt 3400 de persoane care vor beneficia de aceste ajutoare iar pe listele suplimentare mai sunt inca 1000 de persoane. Beneficiarii sunt familiile si persoanele singure care au dreptul la venitul minim garantat, cele care au indemnizatie de somaj, pensionarii cu venituri pana in 400 de lei lunar, dar si persoanele cu handicap grav.

  Incepand de miercuri, 28 noiembrie 2012, alimentele vor fi distribuite in prima faza prin suburbii. Angajatii Primariei, se vor amplasa la Caminele Culturale din suburbii iar ca noutate anul acesta, ratia pentru fiecare persoana va fi pusa in cate un sac pentru a se evita aglomeratia si mai ales distrugerea unor cantitati de produse cum s-a intamplat in anii trecuti.

  In municipiul Pascani, nu s-a stabilit inca locatia de unde se vor ridica aceste produse, cel mai probabil ajutoarele vor fi ridicate de la baza sportiva a municipiului Pascani.

  Anul trecut, 5000 de pascaneni au beneficiat de astfel de ajutoare, la Pascani fiind distribuite 59 de tone de produse. Anul acesta numarul de beneficiari a scazut, datorita si noilor conditii impuse.

  Mentionam ca in judetul Iasi sunt 94.000 de beneficiari, dintre care 17.000 in municipiul Iasi.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp