More

  Vin ajutoarele de la UE. Primaria le va distribui prin suburbii

  Array

  Vesti bune pentru pascanenii care asteapta sa primeasca ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana. Administratia locala spune ca pana in momentul de fata au primit stocurile pentru 6 din cele 9 sortimente de produse alimentare si anume: paste fainoase, rosii in bulion, bulion, faina de malai, fasole si zahar. Urmeaza ca zilele urmatoare sa soseasca si stocurile de ulei, orez si biscuiti.

  Anul acesta la Pascani sunt 3400 de persoane care vor beneficia de aceste ajutoare iar pe listele suplimentare mai sunt inca 1000 de persoane. Beneficiarii sunt familiile si persoanele singure care au dreptul la venitul minim garantat, cele care au indemnizatie de somaj, pensionarii cu venituri pana in 400 de lei lunar, dar si persoanele cu handicap grav.

  Incepand de miercuri, 28 noiembrie 2012, alimentele vor fi distribuite in prima faza prin suburbii. Angajatii Primariei, se vor amplasa la Caminele Culturale din suburbii iar ca noutate anul acesta, ratia pentru fiecare persoana va fi pusa in cate un sac pentru a se evita aglomeratia si mai ales distrugerea unor cantitati de produse cum s-a intamplat in anii trecuti.

  In municipiul Pascani, nu s-a stabilit inca locatia de unde se vor ridica aceste produse, cel mai probabil ajutoarele vor fi ridicate de la baza sportiva a municipiului Pascani.

  Anul trecut, 5000 de pascaneni au beneficiat de astfel de ajutoare, la Pascani fiind distribuite 59 de tone de produse. Anul acesta numarul de beneficiari a scazut, datorita si noilor conditii impuse.

  Mentionam ca in judetul Iasi sunt 94.000 de beneficiari, dintre care 17.000 in municipiul Iasi.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Indicele la zi, privind rata infectării cu COVID-19, în Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău și împrejurimi – DOC

  Municipiul Pascani reuseste in ultima perioada sa mentina un indice al cazurilor cumulate sub pragul de 1,5/mia de locuitori. Potrivit informatiilor oficiale transmise de...

  Iarba in locul trandafirilor, in centrul Pascaniului

  Municipiul Pascani a inceput sa ramana fara trandafiri. Noul edil al municipiului a dat dispozitie ca in unele zone ale orasului, indragitele flori sa...

  Opozitia contesta sedintele online. Primarul blocheaza dezbaterile!

  Opozitia contesta modul de organizare a primei sedinte ordinare a noului legislativ pascanean. Primarul Marius Pintilie a dat dispozitie ca cele 24 de proiecte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI