More

  Viitorul Targu Frumos – FC Pojorata, barajul pentru promovare in Liga a 3 a

  Array

  viitorul tg frumos

  S-a decis situatia si in clasamentul Ligii a IV a, judetene in urma disputarii etapei cu numarul 30, cea care a fost si ultima din  acest sezon competitional.

  Lupta pentru un loc la barajul de promovare in Liga a 3 a, s-a terminat in favoarea jucatorilor din Targu Frumos care au reusit sa castige cu 2-0 partida disputata in deplasarea de la Holboca. De celalta parte contra candidata la promovare, Foresta Ciurea a castigat cu acelasi scor la Harlau, insa in clasamentul ligii a contat rezultatul direct care a fost in favoarea targovetilor.

  Astfel, zilele trecute s-au tras la sorti si meciurile contand in barajul pentru promovare, Viitorul Targu Frumos a cazut cu un reprezentant greu de batut, al judetului Suceava si anume FC Pojorata. Partida va avea loc pe data de 19 iunie, la Botosani, iar invingatoarea va evolua de la anul in Liga a 3 a.

  Mentionam ca, presedintele clubului Viitorul Targu Frumos, Lili Ciobani si antrenorul Tiberiu Beceru, vor fi prezenti in aceasta seara, incepand cu 19.30 la Emisiunea “Ora de Sport” difuzata pe Tv Bit.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet