8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Viitorul Targu Frumos are punctaj maxim in Liga a IV-a

Liga a patra din Iasi a programat cele 8 partide din etapa a V-a, iar Viitorul Targu Frumos ramane lider dupa victoria zdrobitoare din deplasarea de la AS Holboca. Viitorul a profitat pe deplin de degringolada din tabara Holbocai si s-a impus cu un zdrobitor 9-0. Absentele din lot s-au dovedit a fi prea mari pentru cei din Holboca, iar targovetii au reusit al doilea rezultat de 9-0 consecutiv in acest sezon.
Pe locul secund in clasament este situata Rapid Dumesti, care s-a razbunat pe juniorii pascaneni pentru egalul cu Siretul Lespezi. Andrei Dandu cu un hat-trick, Vizitiu cu o dubla si Ipate au fost marcatorii Dumestiului, iar cu aceasta victorie, campioana en-titre se mentine in coasta celor de la Viitorul Targu Frumos. Dumestiul a pierdut unul din cei mai importanti jucatori din editia trecuta de campionat, mijlocasul stanga – Daniel Grigoras, plecand in Anglia sa-si caute un loc de munca.

Siretul Lespezi – Viitorul Lungani 4-1
AS Holboca – Viitorul Tg.Frumos 0-9
Unirea Mircesti – Viitorul Harlau 0-1
Helios Tomesti – Gloria Bals 3-1
Stejarul Sinesti – Unirea Ruginoasa 6-0
Venus Butea – Foresta Ciurea 4-1
Podgoria Cotnari – Gloria Baltati 0-0
CSM Pascani – Rapid Dumesti 0-6

Clasament: 1. Viitorul Targu Frumos – 15p, 2. Rapid Dumesti – 13p, 3. Stejarul Sinesti – 12p, 4. Venus Butea – 12p, 5. Siretul Lespezi – 11p, 6. Helios Tomesti – 8p, 7. Podgoria Cotnari – 7p….13. Gloria Bals – 3p, 14. Foresta Ciurea – 3p, 15. Unirea Ruginoasa – 0 p, 16. Unirea Mircesti – 0 p.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow