More

  Viitorul Targu Frumos a castigat derby-ul local

  Array

  poza meci

  Prima etapa din returul Ligii a IV a, s-a desfasurat duminica,  10 martie 2013. Una dintre cele mai importante partide ale rundei a avut loc intre Viitorul Targu Frumos si Viitorul Harlau.

  Gazdele, erau favorite inainte de acest meci, lucru ce a fost confirmat si la finalul celor 90 de minute. Pe o ploaie marunta, cele doua echipe au patruns pe gazonul care s-a prezentat in conditii acceptabile.

  Inca din primele minute, jucatorii targoveti  au dictat jocul, avand si cea mai mare posesie cat si cele mai mari ocazii. In minutul 10, atacantul Viitorului Targu Frumos, Catalin Scrab rateaza prima mare ocazie, sutul sau oprindu-se in bratele portarului harlaoan Chihaia.

  In minutul 30, vine si primul gol al partidei marcat de acelasi Scrab, dupa o greseala grava de marcaj a fundasilor din Harlau. Imediat dupa reluarea jocului, in minutul 49, Scrab, dubleaza avantajul targovetilor. Festivalul de goluri a continuat astfel, Florin Dodan a inscris din nou in minutul 60, iar Gabriel Hauta a inchis tabela in minutul 66.

  Dupa 90 de minute Viitorul Targu Frumos – Viitorul Harlau 4-0, iar jucatorii targoveti se gandesc din ce in ce mai mult la promovare.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet