More

  Viitorul rugby-ul pascanean suna bine. Un tanar de la CF Unirea selectionat in nationala Romaniei

  Array

  Pascaniul se mandreste de ani buni cu rugby de calitate si cu unii din cei mai valorosi jucatori sau chiar jucatoare din tara. Pepiniera pascaneana a mai scos la iveala un mare talent, are doar 17 ani si deja este selectionat in nationala de juniori 18 ani.

  Cosmin Glodeanu, este elev in clasa a XI a de la Colegiul Tehnic CF “Unirea” Pascani si spune ca a inceput sa practice acest sport dintr-o joaca, la provocarea unui amic.

  Primul contact cu acest sport nu a fost unul cum si-ar fi imaginat, cu toate acestea a luat parte si la al doile antrenament tinut de Neculai Tarcan.

  Cosmin Glodeanu este si capitanul echipei CF Unirea la rugby, iar pozitia pe care o are in teren este cea de inchizator.

  Despre convocarea la Nationala Romaniei, spune ca este o onoare pentru el, prima data fiind chemat la lotul national in anul 2011. Peste o saptamana el va pleca la un stagiu de pregatire in Franta alaturi de ceilalti jucatori de la Nationala, unde spera sa se pregateasca pentru a deveni unul dintre jucatorii de baza ai echipei.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp