16.5 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Viitorul rugby-ul pascanean suna bine. Un tanar de la CF Unirea selectionat in nationala Romaniei

Pascaniul se mandreste de ani buni cu rugby de calitate si cu unii din cei mai valorosi jucatori sau chiar jucatoare din tara. Pepiniera pascaneana a mai scos la iveala un mare talent, are doar 17 ani si deja este selectionat in nationala de juniori 18 ani.

Cosmin Glodeanu, este elev in clasa a XI a de la Colegiul Tehnic CF “Unirea” Pascani si spune ca a inceput sa practice acest sport dintr-o joaca, la provocarea unui amic.

Primul contact cu acest sport nu a fost unul cum si-ar fi imaginat, cu toate acestea a luat parte si la al doile antrenament tinut de Neculai Tarcan.

Cosmin Glodeanu este si capitanul echipei CF Unirea la rugby, iar pozitia pe care o are in teren este cea de inchizator.

Despre convocarea la Nationala Romaniei, spune ca este o onoare pentru el, prima data fiind chemat la lotul national in anul 2011. Peste o saptamana el va pleca la un stagiu de pregatire in Franta alaturi de ceilalti jucatori de la Nationala, unde spera sa se pregateasca pentru a deveni unul dintre jucatorii de baza ai echipei.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow