20.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Viitorul planetei in viziunea elevilor

- Advertisement -

Asociația ACVO și compania ApaVital a organizat prima ediție a concursului ”Planeta azi și mâine”,  destinat elevilor de clasa a IV-a din municipiul Pașcani și suburbii, cu  scopul de a afla viziunea copiilor despre felul în care ar trebui să arate Pământul pentru a asigura un viitor adecvat tinerelor generații.

Comisia de jurizare formata din reprezentanti Acvo si Apavital a evaluat miercuri 15 mai,  machetele realizate de catre elevi in cadrul concursului.

Comisia a observat ca elevii vad Planeta din ziua de azi putin cam posomorata cu multe gunoaie si fara verdeata si ca si-ar dori ca in viitor sa fie o planeta mai curata si cu mai multe spatii verzi:

“ Comisia de jurizare alcatuita din reprezentanti ACVO si ApaVital a evaluat astazi machetele realizate de catre elevi. Vom prezenta maine clasa castigatoare. Am observat ca acesti copii vad planeta din zilele noastre cam posomorata, cu multe gunoaie , fara verdeata si ca si ar dori ca in viitor sa fie o planeta curata cu spatii verzi multe animale si neaparat cu alternative de energie. Ii asteptam cu drag pe copii si pe cadrele didactice la festivitatea de premiere, maine intre orele 12:00 si 13:00 la primaria pascani. Avem surprize pentru toti” a declarat Cristina Munteanu, Coordonator Proiecte Acvo.

Machetele, realizate din materiale reciclabile,  sunt expuse în holul Primăriei municipiului Pașcani, iar joi 16 mai, de la ora 12:00 va fi desemnata clasa castigatoare.

Mentionam ca asociația ACVO a fost înființată de către compania ApaVital, la începutul anului 2018, pentru a da viață proiectelor sale de responsabilitate socială și de implicare în comunitate. Câteva dintre temele importante din agenda pe care asociația și-o propune sunt dezvoltarea urbană, protecția sustenabilă a mediului, spiritul civic și spiritul de colaborare între oameni, evoluția personală și autocunoașterea. O parte însemnată din proiectele ACVO este îndreptată spre adolescenți – oamenii de care depinde cu adevărat viitorul nostru.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow