More

  Viitorul Pascaniului in fotbal suna bine. Grupele de copii si juniori au clasari bune la sfarsitul turului

  Array

  Traditia de a practica fotbal in orasul nostru se mentine, asta o demonstreaza si numarul mare de copii prezenti la grupele de juniori ale Clubului Scolar Sportiv cat si a Clubului Sportiv Municipal.

  Clasarile jucatorilor pascaneni in cele 6 competitii pe grupe de varsta la care participa sunt mai mult decat multumitoare pentru antrenori si conducerile cluburilor.

  Astfel, in grupa de juniori C 1998, participa 2 echipe din Pascani, CS Scolar Pascani de care se ocupa Florin Boboc si A.S. Kosarom Pascani, pe care o antreneaza Romica Vacaru. Aceasta grupa este formata din 11 echipe, iar in momentul de fata CS Scolar Pascani, ocupa locul 7 iar A.S Kosarom, pozitia a 8 a.

  La grupa de juniori D 2000, avem doua echipe CS Scolar Pascani si A.S. Kosarom Pascani, pregatite de catre Ion Damian si Dan Negri, care participa intr-o grupa formata din 10 echipe, iar in momentul de fata CS Scolar ocupa locul 2 al grupei in timp ce A.S. Kosarom, ocupa pozitia a 8 a.

  La grupa Juniori E 2002, sunt doua echipe cu aceleasi denumiri, pregatite de Catalin Damian si Romica Vacaru. Echipele participa intr-o grupa alcatuita din 10 echipe, in care cea mai bine clasata este CS Scolar Pascani, pe pozitia a 2 a.

  In competitia Juniori 2001 “Hagi Danone”, participa o echipa din Pascani, AS Kosarom, antrenata de Dan Negri si este ocupanta locului 2.

  Competita denumita F 2003 “Gherghe Ola”, echipa CS Scolar Pascani, antrenata de Catalin Damian, ocupa pozitia a 2 a.

  O alta competitie in care regasim o echipa din Pascani este Juniori G 2004 “Gheorghe Ene”, unde Florin Boboc, antreneaza o grupa de copii a Clubului Scolar Sportiv ce ocupa pozitia a 3 a.

  Mentionam ca, aceste clasamente sunt alcatuite dupa foile de arbitraj ajunse la AJF pana in data de 5 decembrie 2012.

  Pentru grupele Gh Ola(2003) si Gh Ene(2004), echipele care nu s-au inteles sa-si joace jocurile pana in data de 5 decembrie, au castigat jocurile acasa si au pierdut cele din deplasare -omologate cu scorul

  de 3-0.

  Pentru celelalte categorii de varsta Jun C,D,E si Hagi_Danone, restantele se pot juca la primavara

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp