13.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Viitorul Pascaniului in fotbal suna bine. Grupele de copii si juniori au clasari bune la sfarsitul turului

Traditia de a practica fotbal in orasul nostru se mentine, asta o demonstreaza si numarul mare de copii prezenti la grupele de juniori ale Clubului Scolar Sportiv cat si a Clubului Sportiv Municipal.

Clasarile jucatorilor pascaneni in cele 6 competitii pe grupe de varsta la care participa sunt mai mult decat multumitoare pentru antrenori si conducerile cluburilor.

Astfel, in grupa de juniori C 1998, participa 2 echipe din Pascani, CS Scolar Pascani de care se ocupa Florin Boboc si A.S. Kosarom Pascani, pe care o antreneaza Romica Vacaru. Aceasta grupa este formata din 11 echipe, iar in momentul de fata CS Scolar Pascani, ocupa locul 7 iar A.S Kosarom, pozitia a 8 a.

La grupa de juniori D 2000, avem doua echipe CS Scolar Pascani si A.S. Kosarom Pascani, pregatite de catre Ion Damian si Dan Negri, care participa intr-o grupa formata din 10 echipe, iar in momentul de fata CS Scolar ocupa locul 2 al grupei in timp ce A.S. Kosarom, ocupa pozitia a 8 a.

La grupa Juniori E 2002, sunt doua echipe cu aceleasi denumiri, pregatite de Catalin Damian si Romica Vacaru. Echipele participa intr-o grupa alcatuita din 10 echipe, in care cea mai bine clasata este CS Scolar Pascani, pe pozitia a 2 a.

In competitia Juniori 2001 “Hagi Danone”, participa o echipa din Pascani, AS Kosarom, antrenata de Dan Negri si este ocupanta locului 2.

Competita denumita F 2003 “Gherghe Ola”, echipa CS Scolar Pascani, antrenata de Catalin Damian, ocupa pozitia a 2 a.

O alta competitie in care regasim o echipa din Pascani este Juniori G 2004 “Gheorghe Ene”, unde Florin Boboc, antreneaza o grupa de copii a Clubului Scolar Sportiv ce ocupa pozitia a 3 a.

Mentionam ca, aceste clasamente sunt alcatuite dupa foile de arbitraj ajunse la AJF pana in data de 5 decembrie 2012.

Pentru grupele Gh Ola(2003) si Gh Ene(2004), echipele care nu s-au inteles sa-si joace jocurile pana in data de 5 decembrie, au castigat jocurile acasa si au pierdut cele din deplasare -omologate cu scorul

de 3-0.

Pentru celelalte categorii de varsta Jun C,D,E si Hagi_Danone, restantele se pot juca la primavara

Alte articole