More

  Viitorul Harlau-Vointa Bosia 8-0, oaspetii s-au retras de pe teren

  Array

  meci fotbal harlau

  Meci de pomina in liga a IV a, duminica 7 aprilie 2013, cand echipa din Harlau a primit vizita celor de la Vointa Bosia, in etapa cu numarul 21.

  Pe un teren de joc mai mult decat dificil, harlauanii au preluat din start conducerea partidei iar pana in minutul 60, conduceau deja cu 8-0. Jucatorii din Bosia au acuzat pe toata durata partidei arbitrajul. Ei considera ca mai toate golurile pe care echipa din Harlau le-a marcat au fost inscrise in conditii suspecte.

  Dupa primirea golului cu numarul 8, jucatorii din Bosia s-au retras de pe teren, urmand ca Asociatia Judeteana de Fotbal, sa stabileasca masurile pe care le vor lua impotriva acestei formatii.

  Aceasta victorie a picat cat se poate de bine pentru noul antrenor al formatiei din Harlau, Gheorghe Pricop, care s-a aratat incantat de cele petrecute pe teren.

  De cealalta parte, antrenorul formatiei Vointa Bosia, Ionel Copacelu a continuat sa critice arbitrajul si la cabine. El spune ca al saselea gol marcat de catre gazde a fost unul ilegal, pentru atacantul harlauan ar fi accidentat pe fundasul echipei sale.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet