More

  Viitorul Harlau a inceput perioada de pregatire

  Array

  viitorul harlau antrenor

  Echipa de fotbal a orasului Harlau, s-a reunit miercuri 13 februarie 2013, in efectiv complet, in vederea pregatirii returului de campionat.

  In acest sens jucatorii antrenati de Daniel Lungu, se vor pregati la baza sportiva pana pe  22 februarie dupa care urmeaza o serie de deplasari si un stagiu de pregatire la Bran in judetul Brasov.

  Pe 22 februarie, Viitorul Harlau se va deplasa la Bacau pentru a juca o partida de pregatire in compania formatiei de liga a III a, Aerostar.

  O zi mai tarziu, harlaoanii vor merge la Bran, unde vor sta 7 zile in care vor avea 3 partide de pregatire. Numele a doua dintre echipele adverse se cunosc deja si anume: FC Rasnov  si FC Codlea ambele echipe fiind de liga a IV a.

  Mentionam ca, Viitorul Harlau a terminat turul de campionat pe locul 4, din clasamanetul ligii a IV a, cu 30 de puncte acumulate in 16 partide disputate.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI