14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Viitoarele cadre medicale la Balul “Asistentilor”

Viitoarele cadre medicale de la Centrul de Studii “Stefan cel Mare si Sfant” din Pascani si-au demonstrat abilitatile si au petrecut la cea de-a sasea editie a “Balului Asistentilor”. Concursul a avut loc ieri la Clubul Copiilor din oras. Opt perechi au urcat pe scena si au trecut prin cele patru probe alese de organizatori. Au dansat, au cantat si au ghicit obiecte medicale, legati la ochi.

Bobocii de la Centrul de Studii Stefan cel Mare din Pascani au trecut ieri prin emotii mari la cea de-a sasea editie a Balului Asistentilor. Opt perechi au concurat pentru titlul mult dorit si au incercat sa impresioneze juriul prin originalitate si creativitate. Prima proba a fost cea de prezentare a concurentilor.

Apoi, fiecare a incercat sa isi arate calitatile, prin proba de aptitudini. Au fost dansuri orientale, populare, de societate, dar si interpretari muzicale. Pentru ca vor urma sa lucreze in domeniul medical, viitorii asistenti au trebuit sa ghiceasca legati la ochi, obiectele cu care vor munci in viitorul apropiat.

Au fost si momente artistice puse in scena de absolventi ai centrului, precum Diana Ceuca sau elevi ai scolii, Madalina Dogaru. In cele din urma, titlul de Miss Asistent a fost castigat de Maria Cojocaru, iar Mister, de Bogdan Spranceana.

Mentionam ca Fundaţia Centrul de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Suceava, filiala PAŞCANI a luat fiinţă în iulie 1997, fiind singura unitate de învăţământ postliceal sanitar din zonă, ce a răspuns, de-a lungul timpului, nevoilor de formare ale comunităţii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow