28.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022

VIDEO ZDI: VIDEO: Momentul în care ziaristul Petru Preda suferă un infarct și provoacă un accident

- Advertisement -

Şoferii bolnavi din trafic ne pot omorî cu zile! Luni dimineaţă, în jumătate de oră, un şofer a făcut infarct la volan şi a fost pe punctul de a lovi mulţi pietoni aflaţi pe trotuar. La un kilometru distanţă, o şoferiţă a făcut o criză comiţială, epilepsie, şi a lovit un autoturism parcat pe bulevardul Primăverii. Culmea, pe lista bolilor pe care nu trebuie să le aibă un şofer este şi epilepsia.
Primul accident a avut loc la ora 7 în intersecţia de la Cotnari şi, potrivit medicilor de la Institutul de Medicină Legală (IML) s-a datorat unui infarct. Un bărbat în vârstă de 70 de ani care conducea un Volvo pe Nicolae Iorga, dinspre piaţă către Ţesătura, a intenţionat să vireze la stânga, spre Podu Roş. În acel moment, bărbatul ar fi suferit un infarct şi nu a mai putut opri autoturismul.
În imaginile surprinse de o cameră situată într-o benzinărie din apropiere, se poate vedea cum şoferul virează la stânga, fără să se grăbească, şi este lovit în acel moment, din dreapta, de autoturismul Volkswagen, care circula cu viteză dinspre Ţesătura către Nicolae Iorga.

 

Continuare pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow