20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

VIDEO – SERBAREA POMULUI DE IARNĂ LA CLUBUL LONG HO PAȘCANI

Serbarea pomului de iarnă la Clubul Long Ho Pașcani

Pomul de Crăciun a strălucit și în acest an la Clubul Long Ho din Pașcani, acolo unde, de fiecare dată, membrii se întorc cu medalii și premii de la competiții. Evenimentul a adunat sute de pășcăneni în sala de sport și pentru că părinții sau bunicii au avut ocazia să vadă câteva dintre exercițiile demonstrative susținute de copii lor. Nu au lipsit colindele, mesajele de sărbătoare și bineînțeles cadoul trimis de Moș Crăciun.

După un an de muncă, sportivii, practicanți de arte marțiale, au primit cadouri din partea Clubului din care fac parte. Astfel, vineri seara, 16 decembrie, ei și-au dat întâlnire la Serbarea pomului de iarnă unde au cântat colinde, au făcut exerciții demonstrative și au avut parte și de câteva surprize plăcute. La eveniment a luat parte și multipla campioană Mirela Ancuța care a făcut un exercițiu demonstrativ, foarte apreciat de toți cei prezenți.

De asemenea, fondatorului Clubului Long Ho Pașcani, avocat Adrian Zămosteanu a anunțat noutățile pentru anul ce vine. Este vorba despre continuarea programului de practicarea a acestui sport în școli, gratuit, dar și de introducerea unor opționale de gimnastică recuperatorie și energetică pentru toate vârstele alături de cursuri de autoapărare.

Menționăm că la final, fiecare sportiv a primit câte un cozonac pufos.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow