26.3 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

VIDEO – PROTOPOPIATUL HÎRLĂU – CONCERT CARITABIL DE COLINDE

- Advertisement -

Spectacol caritabil la Hîrlău. Preoții au cântat colinde

Spectacol caritabil organziat la Hîrlău. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a aproape două ore, iar colindătorii – preoți, elevi, profesori, afaceriști, au cântat cele mai frumoase colinde. Sala de festivități a Clubului Copiilor a fost plină până la refuz de spectatori printre care și reprezentanții administrației locale. Cu banii strânși în urma donațiilor, protopopul de Hîrlău, preotul Nicolae Crăciun va aduce bucurie familiilor nevoiașe din comunitate, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă.

A răsunat Clubul Copiilor din Hîrlău de colindele cântate în cadrul unui concert caritabil organizat de Protopopiatul Hîrlău. Sala de spectacole a fost decorată cu icoane pictate de către credincioșii talentați. Așadar, pe parcursul a apropae două ore s-au cântat colinde din strâbuni.

Evenimentul a ajuns în acest an la cea de-a treia ediție și s-a bucurat de apreciere din partea celor prezenți. Pentru că au participat la un frumos spectacol, cei prezenți au donat bani, iar cu suma strânsă se vor cumpăra cadouri cu cele necesare unor familii aflate în necaz.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow