32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

VIDEO – Premii pentru cuplurile de aur din comuna Lespezi

110 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi chiar mai mult de atât au fost sărbătorite de administraţia din Lespezi. Primarul împreună cu cei din Consiliul Local au organizat o petrecere de pomină pentru bătrânei, la Căminul Cultural din localitate. Este primul eveniment de acest gen organizat pentru bătrânii din comună, iar edilul Ioan Lazăr promite că va fi tradiţie.

lespezi - premiere cupluri aur
Nunta de aur a fost sărbătorită în comuna Lespezi. 110 cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie şi chiar mai bine de atât au fost invitaţe la o petrecere pusă la cale de administraţia locală. Evenimentul a debutat cu o mică slujba religioasă oficiată de preotul din comună, apoi primarul Ioan Lazăr a vorbit celor prezenţi şi i-a felicitat că au reuşit să ajungă să petreacă atâţia ani împreună, cu bine şi rău.

Nu au fost prezente toate familiile sărbătorite, însă cei din sala au primit flori, şampanie, diplome şi au rămas la masa festivă, atmosfera fiind întreţinută de o formaţie care a cântat muzică populară.

Bătrâneii au sărbătorit câteva ore, aceasta fiind o ocazie să se vadă şi să mai povestească întâmplări din timpul căsătoriei. Unul dintre sărbătoriţi a mulţumit în numele tuturor celor prezenţi, organizatorilor pentru că s-a gândit să facă acest moment

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 14.00 la Căminul Cultural, iar transportul a fost asigurat de administraţia din comună pentru fiecare pereche în parte.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow