More

  24 de elevi şi profesori din Paşcani premiaţi la Gala Excelenţei în Educaţie Iaşi

  Array

  Peste 600 de elevi şi profesori din judeţul Iaşi au fost premiaţi pentru rezultatele de excepţie pe care le-au obţinut la olimpiadele şi concursurile naţionale şi internaţionale. Ajunsă la a IV-a ediţie, la festivitatea Galei Excelenţei în Educaţie au fost prezenţi elevi şi profesori din Municipiu Pașcani, alături de oameni de afaceri din oraş care au sponsorizat evenimentul, Terox si Kosarom.

  Au fost răsplătiţi cei mai buni elevi şi profesori din judeţul Iaşi. Gala Excelenţei în Educaţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a fost împărţită pe două zile pentru ca toţi cei peste 600 de premianţi să fie felicitaţi în cadru festiv.

  Pe lista premianţilor s-au aflat elevi şi profesori de la Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu”. Ei sunt Cristian Vântur alături de profesorul Mihai Dorinel Crăciun pentru participarea la Olimpiada Naţională de Matematică de unde s-au întors cu medalia de argint.

  Tot de la aceeaşi şcoală mai sunt elevii Cristian George Târpescu, Bogdan Enache, Victor Pintilie, Ana Jitărescu, Andrada Georgiana Pavel, Alexandra Paula Tudorache, Elena Coman coordonaţi de profesorii Coca Dumitrache, Otilia Pintilie, Lucia Eniu, Daniela Mertic.

  La Colegiul Tehnic CF „Unirea” premianţii au fost elevii Laura Cornei şi Alin Budeanu alături de profesorii îndrumători Daniela Orăşanu şi Florinel Popa pentru rezultatele obţinute la concursurile de matematică şi dezbateri. Pe lista s-au mai aflat elevul George Alexandru Florescu alături de profesorii îndrumători Adrian Antioh, Maria Luchian, Mihela Scorpan şi Agripina Conțu.

  De la Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani, Codrin Hărățu a primit premiu special la Olimpiada Naţională de Limba Franceză. El a avut ca profesor îndrumător pe Mihaela Hărățu.

  Ediţia din acest an a Galei Excelenţei în Educaţie s-a desfășurat la Biblioteca Centrală Universitară în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, dar şi a sponsorilor. Au fost premiați peste 600 de elevi și profesori din județul Iași care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare la nivel național și internațional.

  Premiile oferite au constat în diplome, plachete, cărţi, albume de artă, enciclopedii, CD-uri cu muzică clasică, premii în obiecte electronice şi în bani, oferite în funcţie de relevanţă concursului şi a premiului obţinut.

  În cadrul festivităţii a fost desemnat şi Elevul anului, titlu acordat în baza reuşitelor înregistrate în anii şcolari. Este vorba despre Tudor Cristian Cozma, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional Emil Racoviţă.

  CUM AU PRIMIT O PARTE DIN ELEVII ȘI PROFESORII PĂȘCĂNENI DISTINCȚIILE, VEDEȚI IN MATERIALUL VIDEO DIN CADRUL STIRILOR INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI