20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

VIDEO – Păşcănenii despre romani şi România. Mesaje şi opinii de Ziua Naţională

În fiecare an de 1 Decembrie romanii sărbătoresc Ziua Naţională a României. Este un moment de sărbătoare iar fiecare dintre noi o simte şi se manifestă într-un mod aparte. Reporterii BIT TV au încercat să afle de la cei care au acceptat provocarea de a-şi deschide sufletul ce cred şi ce simt despre poporul român.
Ce reprezintă pentru noi România? Unii spun că este cea mai frumoasă ţară din lume alţii o părăsesc pentru o viaţă mai bună. Să aflăm şi răspunsurile interlocutorilor noştri.
Mai ales în astfel de momente, când sărbătorim Ziua Naţională a României, obişnuim să căutăm adânc în sufletul nostru sentimentele de mândrie şi identitate naţională. Ne uităm cu admiraţie la cei care ne cinstesc tara, la cei care sunt un exemplu prin ceea ce fac, prin implicarea şi dăruirea lor. Aşadar ce însemna să fii bun roman?
Despre romani se spune că sunt ospitalieri, isteţi şi uneori încăpăţânaţi şi că se adaptează uşor, indiferent de provocare. În acelaşi timp avem parte de critici uneori nedrepte mai ales din partea străinilor. Toţi suntem însă de acord că nu valorificam la maxim potenţialul pe care îl avem şi că viitorul României ar putea fi diferit de cel până acum dacă am fi mai exigenţi şi mai determinaţi.
Rămân în România sau plec în strainatate? Este întrebarea care şi-o pun tot mai des mai ales tinerii atunci când se gândesc la viitor. Unii spun că se pot realiza şi aici, alţii cred că în România nu le sunt recunoscute, pe deplin, meritele sau că nu se poate face performanţă. Părerile sunt împărţite! Tu ce crezi?
Fie că alegem să rămânem sau să căutăm norocul în altă parte, toţi ne gândim la viitorul României. Unii îl văd înfloritor, pentru că avem cu ce! Alţii sunt mai pesimişti iar principalii responsabili ar fi politicienii. Să urmărim câteva păreri pe acesta tema.
LA MULŢI ANI ROMÂNIA, LA MULŢI ANI ROMANI DIN PAŞCANI, DIN TÂRGU FRUMOS, HÂRLĂU ŞI COMUNELE ÎNVECINATE, DE PRETUTINDENI! Ziua de 1 Decembrie este ziua împlinirii noastre!
Să urmărim mesajele celor care au vrut să vă facă ziuă mai frumoasa. Alături de ei şi echipa BIT TV vă urează LA MULŢI ANI!

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow