8 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021

VIDEO | Pășcăneanca Maria Ojică, interpretare memorabilă pe scena SuperStar. Smiley: “Eşti visul oricărui producător!”

A urcat pe scena SuperStar plină de emoţii şi i-a lăsat pe toţi cei patru juraţi fără suflare când a început să cânte. A plecat cu patru de DA şi o îmbrăţişare din partea solistului Carlas Dream, care nu s-a putut abţine şi a fugit pe scenă pentru a o felicita de aproape.

Maria Ojica are 20 de ani, este din Paşcani şi este studentă la facultatea de Geografie, în Iaşi.   A cântat de mică în orchestra de muzică populară din Paşcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iaşi, unde a studiat canto clasic.  Şi-a dorit mereu să facă muzică şi întotdeauna a făcut sacrificii pentru pasiunea sa. A făcut liceul la Iaşi, departe de familie. A locuit singură de când avea 15 ani.    A făcut şi un an la Conservatorul din Iaşi, însă nu a avut o experienţă tocmai plăcută din cauza profesorilor. Se trezea plângând în fiecare dimineaţă pentru că nu dorea să se ducă la cursuri. A hotărât să renunţe la Conservator, iar acum studiază la Facultatea de Geografie.

Este extrem de emotivă şi plânge din orice. Toată viaţa ei a avut parte de bullying. Copiii o necăjeau o jigneau din cauza kilogramelor în plus. Maria apela la fratii ei uneori ca să fie lăsată să ajungă la ore. Fraţii Mariei erau mai mari şi au fost sprijinul Mariei încă din copilărie.   Părinţii ei sunt oameni simpli, agricultori şi au câteva sere de legume şi flori. Au tarabe în piaţă, iar Maria spune că îi ajuta şi ea uneori. De fiecare dată când este supărată şi are ceva pe suflet , Maria cântă  şi cântă din inimă. Tânăra îşi deschide sufletul şi lasă toate supărările să iasă.

Sursa Adevarul

DE LA ACELAȘI AUTOR

Monica Berescu, deputat USR PLUS: “Agresorii sexuali ai minorilor nu mai scapă de închisoare”

Astăzi a fost depus proiectul de lege prin care orice act sexual cu un minor sub 14...

Lemnele de foc s-ar putea ieftini. TVA-ul ar putea fi redus la 5%

Comisia de buget-finanţe a Senatului a adoptat, marţi, un raport de admitere pentru proiectul de lege al...

Bilanț îngrijorător după o săptămână de școală. Zeci de elevi și profesori din județ confirmați cu virusul COVID 19

Bilant ingrijorator dupa numai o saptamana de scoala cu prezenta fizica. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

Orașul Hârlău, localitățile Pârcovaci și Maxut (parțial) rămân fără apă joi

Lucrări de igienizarea a rezervorului de apă potabilă din localitatea Hârlău În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI