-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

VIDEO | O nouă campanie de informare privind colectarea deșeurilor în municipiul Pașcani – vegetație uscată și voluminoase

Administratia locala din Pascani a demarat o noua campanie de informare privind colectarea selectiva a deseurilor. De la inceputul acestei saptamani, luni, 6 decembrie si pana in prima zi de Craciun, 25 decembrie, pe radio si cele doua posturi locale de televiziune vor fi difuzate doua clipuri.

Primul dintre ele se refera la modul de depozitare a deseurilor vegetale. Cel de-al doilea clip face referire la deseurile voluminoase, precum mobila, saltele, usi, articole de imbracaminte.

Rolul campaniei este de a-i indemna pe cetatenii municipiului Pascani si din suburbii sa nu mai duc astfel de deseuri la punctele de colectare selectiva sau sa le puna prin tomberoane. Vegetatia uscata si toate deseurilor de mari dimensiuni pot fi duse la serele municipiului Pascani, de pe strada Crinilor, nr. 92, de luni pana sambata, intre orele 8 – 15. Despre aceasta campanie a vorbit si primarul, Marius Pintilie, in conferinta de presa de saptamana trecuta.

De precizat este faptul ca este a doua campanie in mass-media locala, privind colectarea deseurilor. In noiembrie, au rulat alte doua clipuri privind modul de depozitare a deseurilor de plastic si metal, in pubelele de culoare galbena si depozitarea deseurilor rezultate din constructii si demolari.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow