1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

VIDEO | O nouă campanie de informare privind colectarea deșeurilor în municipiul Pașcani – vegetație uscată și voluminoase

Administratia locala din Pascani a demarat o noua campanie de informare privind colectarea selectiva a deseurilor. De la inceputul acestei saptamani, luni, 6 decembrie si pana in prima zi de Craciun, 25 decembrie, pe radio si cele doua posturi locale de televiziune vor fi difuzate doua clipuri.

Primul dintre ele se refera la modul de depozitare a deseurilor vegetale. Cel de-al doilea clip face referire la deseurile voluminoase, precum mobila, saltele, usi, articole de imbracaminte.

Rolul campaniei este de a-i indemna pe cetatenii municipiului Pascani si din suburbii sa nu mai duc astfel de deseuri la punctele de colectare selectiva sau sa le puna prin tomberoane. Vegetatia uscata si toate deseurilor de mari dimensiuni pot fi duse la serele municipiului Pascani, de pe strada Crinilor, nr. 92, de luni pana sambata, intre orele 8 – 15. Despre aceasta campanie a vorbit si primarul, Marius Pintilie, in conferinta de presa de saptamana trecuta.

De precizat este faptul ca este a doua campanie in mass-media locala, privind colectarea deseurilor. In noiembrie, au rulat alte doua clipuri privind modul de depozitare a deseurilor de plastic si metal, in pubelele de culoare galbena si depozitarea deseurilor rezultate din constructii si demolari.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii...

Tineri prinși cu mașina furată, într-o benzinărie din Pașcani – VIDEO

Patru tineri ce au furat o masina de teren...

Anul Nou pe vechi, în Pașcani, Târgu Frumos și localitățile din apropiere. Festival de datini la Drăgușeni – FOTO

Este mare sarbatoare in aceasta seara pentru crestinii ortodocsi...