33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

VIDEO O campanie civică de luat drept exemplu. Metoda prin care ruşii şi-au convins conducătorii să-i scape de gropi: graffiti cu feţele lor pe asfalt

Un nou videoclip a devenit viral pe internet. Este vorba despre un clip postat pe site-ul neuronu.ro care arată metoda ingenioasă prin care cetăţenii unui oraş din Rusia au reuşit să-i oblige pe politicieni să-şi ţină promisiunile făcute: le-au desenat feţele pe gropile din asfalt.

Clipul postat pe neuronu.ro este despre o iniţiativă a unei pagini din Rusia, ura.ru, o pagină de internet locală despre oraşul Zekaterinburg, al patrulea oraş din Rusia, după populaţie. Sătui de gropile numeroase din oraşul lor şi de indolenţa politicienilor, administratorii site-ului rusesc au decis să se ocupe de exact ceea ce-i interesează în general pe politicieni: imaginea publică. Au decis să asocieze gropile din asfalt cu feţele acelor politicieni însărcinaţi cu asfaltarea străzilor: guvernatorul, primarul şi viceprimarul. În timpul nopţii, au ales trei gropi unde au desenat caricaturile celor trei şi unde au scris un citat din promisiunile făcute de aceştia. Una dintre promisiuni era a viceprimarului şi suna aşa „gropile vor fi reparate până în aprilie”, promisiune care, bineînţeles, nu fusese ţinută nici până în iulie.

Citeste mai mult: adev.ro/mq6pci

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow