20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

VIDEO Mitropolitul Moldovei, mesaj pentru referedum: Dorim o lume crestina sau o lume pagana?

 

Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc de-a lungul a două zile – pe 6 și pe 7 octombrie. Decizia a fost luată în cursul zilei de ieri în şedinţa de Guvern. De asemenea a fost stabilită şi la ce întrebare se va răspunde la vot.
Românii vor fi chestionaţi dacă sunt de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament. În acest sens au început deja pregătirile de organizare a secţiilor de votare şi urmează să fie tipărite buletinele de vot. Demersul a fost iniţiat de Coalitia Pentru Familie şi a fost semnat de peste 3 milioane de romani. Referendumul a fost aprobat de Parlamentul României şi este susţinut de Biserica Ortodoxă Romană. în acest sens Inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei a transmis un mesaj puternic prin care îi îndeamnă pe romani să participe la vot.
Menţionăm că pentru că referendumul să fie validat trebuie îndeplinite două condiţii: să se prezinte la urne cel puţin 5,6 milioane de romani, adică minim 30% din cei cu drept de vot şi cel puțin 25% dintre voturi să fie valide.

Mesajul Părintelui Mitropolit Teofan cu privire la Rerefendumul din 6-7 octombrie 2018

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.5 ° C
22.1 °
19.1 °
70 %
2.5kmh
0 %
Dum
30 °
lun
34 °
mar
26 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI