5.2 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

VIDEO – Fotografii și muzică la harpă, la Casa de Cultură din Pașcani

Momente unice la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani. Doi artisti, unul de fotografie si unul de muzica celtica, au uimit pe toti cei prezenti la cea mai recenta expozitie organizata la institutia de cultura din centrul orasului Pascani. Imagini in detaliu fotografiate de artistul Cristian Aștefănoaei au fost vazute de pascaneni pe acorduri de harpa.

pictura expozitie 1

Zeci de fotografii surprinse in natura, de la fenomenele meteo, pana la detalii anumitor plante si flori, dar si animale pot fi vazute in sala Arcadia din incinta Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani, incepand de astazi.

Aseara a avut loc vernisajul expozitiei ce poarta denumirea „Viziuni fotografice” a artistului vizual Cristian Aștefănoaei. In prezenta a zeci de persoane, vizibil emotionat, pascanenaul a multumit tuturor celor prezenti care l-au sprijinit in aceasta pasiune si asteapta cat mai multi vizitatori sa treaca pragul institutiei de cultura pentru a vedea expozitia.

pictura expozitie 2 harpa

Despre fotografiile de mari dimensiuni, ce seamana foarte bine cu niste tablouri, a vorbit chiar profesorul din facultate a pascaneanului. Conferentiarul Matei Bejenaru de la Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi l-a descris pe artistul din Pascani cu urmatoarele cuvinte – motivat, incredere si sacrificii.

Profesorul a spus ca il admira foarte mult pe Cristian Aștefănoaei, mai ales ca a urmat cursurile universitatii dupa varsta de 30 de ani si ca a fost unul dintre cei mai buni studenti.

Evenimentul s-a incheiat in acoruri de muzica ce au fost cantate la harpa de catre pascanenaul Iulian Trifan.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow