-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

VIDEO Filmul impactului frontal de pe drumul european în care au murit ieri doi soți

Scene şocante s-au petrecut ieri pe drumul european, în localitatea Miclăuşeni, din comuna Butea. Două vehicule, un autoturism şi o autoutilitară, s-au ciocnit frontal, iar impactul deosebit de violent a dus la moartea a două persoane, soţ şi soţie. Manevrele riscante făcute de unul dintre şoferii implicaţi în accidentul rutier au avut un deznodământ tragic. Momentul ciocnirii a fost surprins de o cameră de bord a unui participant la trafic, iar în imagini se poate vedea modul sinucigaş de conducere al şoferului din autoturismul Volkswagen Golf.

Un nou accident rutier mortal s-a petrecut pe şoselele din judeţul Iaşi. Ieri, în jurul orei 15:00, două vehicule s-au ciocnit deosebit de violent pe drumul european, în localitatea Miclăuşeni, din comuna Butea. O maşină marca Volkswagen Golf, de culoare albastră, s-a ciocnit frontal de o autoutilitară marca Peugeot, de culoare albă. O familie, soţ şi soţie, se afla în autoturism, iar impactul deosebit de violent le-a fost fatal. Cei doi se îndreptau spre Bacău, judeţul în care locuiau. În urma ciocnirii, ambele persoane din autoturismul Volkswagen au rămas încarcerate.

Când au ajuns la faţa locului, echipajele medicale au aplicat protocolul de resuscitare, însă fără succes. Ulterior, a fost declarat decesul pentru cei doi soţi, un bărbat în vârstă de 67 de ani şi o femeie în vârstă de 65 de ani. Şoferul din autoutilitara marca Peugeot a scăpat miraculos din impactul frontal violent. În vârstă de 30 de ani, bărbatul a suferit un traumatism toraco-abdominal, iar un echipaj medical l-a transportat la un spital de pe raza municipiului Iaşi pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. În urma unui apel prin intermediul Serviciului 112, la locul accidentului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, o autospecială de stingere, una de descarcerare şi un echipaj SMURD de prim ajutor de la Târgu Frumos. În sprijin a fost alocat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi, cu medic.

Scenele de groază de pe drumul european, filmate

Manevra extrem de riscantă efectuată de şoferul din maşina Volkswagen a dus la un deznodământ tragic pe drumul european, iar momentul ciocnirii frontale a fost surprins de o cameră de bord a unui participant la trafic. În imaginile de groază se poate observa o manevră parcă sinucigaşă făcută de şoferul care a murit. Pe filmare se vede clar modul în care şoferul iese cu maşina din parcare (care nu era pe sensul de mers spre Roman) şi intră pe drumul european. Fără să se asigure corespunzător, şoferul intră cu maşina pe contrasens, iar câteva secunde mai târziu se izbeşte frontal de o autoutilitară marca Peugeot care se deplasa regulamentar.

Pe imaginile surprinse se poate vedea foarte clar cum un şofer a fost luat prin surprindere de manevra efectuată de maşina Volkswagen, iar cu foarte mult sânge rece a reuşit să evite, în ultima secundă, un impact. Autoturismul Volkswagen şi-a continuat deplasarea pe contrasens, iar după câteva zeci de metri s-a ciocnit frontal cu dubiţa marca Peugeot. Deznodământul acestui accident rutier ar fi putut fi şi mai grav dacă şoferii care circulau în spatele maşinii Peugeot nu ar fi frânat la timp, la câteva secunde distanţă de producerea ciocnirii deosebit de violente din faţa lor.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow