-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

VIDEO | Cuplurile de aur, premiate la Primăria Pașcani

Longevitatea in casnicie a fost rasplatita in prima zi din luna octombrie, de Primaria Pascani. 41 de cupluri de aur din municipiu si suburbii au fost premiate de administratia locala, vineri, intr-un cadru festiv, in sala multifunctionala de la Primarie. Inmanarea cadourilor in bani, dulciuri si flori a fost facuta de viceprimarul, Cristian Ratoi, si administratorul public, Claudiu Bodoasca.

 


Zecile de cupluri care au gasit secretul unei casnicii legate timp de jumatate de secol s-au imbracat frumos si s-au pregatit cum au stiut mai bine pentru iesi in public ca o familie de aur.

Sfiosi si cu emotii, fiecare pereche a facut si cate o fotografie cu reprezentantii administratiei locale. VIDEO – AICI.

Ziua pentru premierea cuplurilor de aur nu a fost aleasa intamplator. Organizaţia Naţiunilor Unite consacreaza ziua de 1 octombrie drept una internaţională a persoanelor în vârstă.

La nivel european, sărbătoarea are menirea de a sensibiliza opinia publică şi autorităţile ţărilor membre asupra faptului că speranţa de viaţă a cetăţenilor europeni este în continuă creştere şi că, în acelaşi timp, aceştia îmbătrânesc în condiţii mai bune de sănătate – oportunităţi pe care societatea ar trebui sa le valorifice.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow