More

  VIDEO CONFERINȚĂ PNL PAȘCANI, DUPĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE: PNL ESTE MAI BUN DECÂT PSD

  Klaus Iohanis a castigat alegerile si la Pascani, nu doar in la nivel national sau judetean. Din cele 15 120 voturi valabil exprimate, 52,37% au fost pentru un nou mandat de cinci ani de zile, in favoarea actualului presedinte, in timp ce candidatul PSD, Viorica Dancila a obtinut 47,63% din voturi.

  Rezultatul obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale i-a determinat pe liberalii pascaneni sa organizeze o conferinta de presa, a doua zi dupa alegeri, de la ora 11.00. Presedintele organziatiei a multumit pascanenilor pentru voturi si echipei de campanie, pentru sprijinul acordat.

  Claus Iohanis a obtinut la Pascani 7723 voturi, cu 699 mai mult decat Viorica Dancila, dar mai putin cu peste 500 de voturi decat la alegerile prezidentiale din 2014, atunci cand prezenta la urne a fost mai mare.
  Lidetul PNL Pascani recunoaste ca diferenta in fata PSD este mica dar „este o mare victorie” sustine acesta, in contextul in care al doilea municipiu al judetului este sub conducerea unei administratii social – democrate. Cu atat mai mult cu cat scorul obtinut de liberali la Pascani este cu peste 13 procente mai mic decat rezultatul la nivel national si judetean.

  De asemenea rezultatele finale de la alegerile prezidentiale, inregistrate la Pascani ar fi un semnal de speranta pentru municipiul Pascani. Liderul organizatiei locale PNL crede ca votul din 24 noiembrie are si o componenta impotriva administratiei locale PSD, pe motiv ca pascanenii s-ar fi saturat de vorbe si promisiuni electorale neonorate.

  Mentionam ca la alegerile locale din 2016, PNL Pascani a obtinut 6219 voturi, iar la alegerile europarlamentare din acest an, 3597 voturi.

  CONFERINȚĂ PNL PAȘCANI, DUPĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE: PNL ESTE MAI BUN DECÂT PSD

  Ce părere ai?

  loading...

  Alte articole

  Posesorii de buletine expirate, care nu apucă să le reînnoiască, pot vota la alegerile parlamentare cu cele vechi

  Pandemia a schimbat şi regulile pentru alegeri. Cine are un buletin expirat nu trebuie să se mai înghesuie la ghişee pentru a-l reînnoi. Va...

  Dan Lungu: Lipsa justiției interne din USR încurajează proliferarea autobuzelor de vot

  În urma atenționării asupra metodei de vot interne folosită de USR Iași pentru desemnarea candidaților pentru alegerile parlamentare, Senatorul USR Dan Lungu explică și...

  De ce spitalul mobil de la Leţcani a avut nevoie de şapte luni ca să fie pus în funcţiune, iar cel de la Bucureşti...

  Că spitalul de la Leţcani a fost instrumentalizat politic de Maricel Popa (PSD) şi Costel Alexe (PNL) nu există niciun dubiu. Întrebarea e dacă...