More

  VIDEO CONFERINTA PNL PASCANI – Conducerile regiilor trebuie sa demisioneze, daca nu vin cu solutii. Consilierii PSD nu se pricep sau nu vor sa se implice. Sedinta extraordinara pentru referendumul anti- ApaVital

  Array

   

  Liberalii pascaneni pun presiune pe conducerile regiilor si societatilor aflate in subordinea Consiliului Local. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa ei au anuntat ca vor cere demisia tuturor membrilor Consiliilor de Administratie daca pana la sfarsitul anului nu vor fi in stare sa prezinte cate un plan de redresare si reorganizare. Mai mult, liderul organizatiei a precizat ca ar fi de acord cu adoptarea unor masuri radicale, doar in urma unor analize temeinice si daca ar fi o solutie de viitor.
  Sincron pintilie
  Liderul organizatiei a subliniat ca si consilierii PNL cauta solutii pentru redresarea regiilor. Asteptarile sunt indreptate asupra comisiilor, recent infiintate, care si-au asumat responsabilitatea de a analiza activitatea de la termie, salubritate si fostul operator de apa si canalizare.
  In acelasi context consilierii liberali au explicat proiectele propuse spre dezbatere, in sedinta de luni. Marius Pintilie a spus ca in legatura cu propunerea acordarii unui ajutor financiar RAGCL-ului, important este ca problemele regiei au fost puse in discutie, chiar daca proiectul nu a fost votat.

  In legatura cu refuzul consilierilor PSD de a face parte din comisiile propuse de PNL, liderul opozitiei considera ca cei care detin majoritatea in legislativul pascanean, fie nu se pricep si nu au solutii, fie nu le pasa si nu vor sa isi asume responsabilitati.

  Tot in conferinta de astazi liberalii au anuntat ca vor convoca inca o sedinta extraordinara, saptamana viitoare. Pe ordinea de zi s-ar afla trei proiecte de hotarare, depuse deja la Primarie. Primul dintre ele se refera la organizarea unui referendum anti ApaVital, al doilea pentru ridicarea masinilor parasite, de pe domeniul public si altul pentru identificarea tuturor cladirilor cu risc seismic din Pascani.
  Mentionam ca la sfarsitul acestei saptamani, vineri de la ora 10.00 , consilierii pascani sunt convocati in sedinta ordinara, cu 16 proiecte pe ordinea de zi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI