22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
Array

VIDEO – Concert extraordinar de colinde susţinut de preoţii păşcăneni

credius.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
answear.ro
oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Concert extraordinar de colinde susţinut de preoţii păşcăneni. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură „Mihail Sadovenu” din Municipiu în prezenţa a sute de persoane. Preotul Postolachi spun că momentul se va repeta şi de sărbătorile pascale.

Aşa cum se obişnuieşte de ani buni, un sobor de preoţi ce fac parte din Protopopiatul Paşcani a pregătit cu multă trudă un concert de colinde pe care l-a prezentat duminică seară, 20 decembrie, pe scena Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Municipiu. Deschiderea a fost făcută de cuvântul protopopului Pavel Postolachi, care a vorbit despre tradiţiile din această perioada şi despre Naşterea Domnului.

Apoi, sala a răsunat de vocile cântate de preoţii ce fac parte din Corală „Învierea”. Emoţionant moment au spus cei prezenţi în sala care a devenit prea mică pentru numărul mare de spectatori. Concertul de colinde cântate de cei peste 20 de preoţi din Protopopiatul Paşcani a ţinut aproape două ore.

CONCERT DE COLINDE: PREOȚII DIN PROTOPOPIATUL PAȘCANI VĂ UREAZĂ CRĂCIUN FERICIT !

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI