24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

VIDEO – CONCERT DE COLINDE CÂNTATE DE PREOȚII DIN PROTOPOPIATUL PASCANI VĂ UREAZĂ CRĂCIUN FERICIT!

Cadou din partea preoților pentru credincioși

Emoții până la lacrimi pentru sute de pășcăneni ce au ales să petreacă seara de duminică la concertul extraordinar susținut de preoții din Protopopiatul Pașcani. Sala a devenit neîncăpătoare cu mult înainte să înceapă evenimentul, iar pe parcursul a aproape trei ore, s-au cântat colinde ce au mers direct la inimă.

Cadou din partea preoților pentru credincioși. În seara de duminică, 18 decembrie, Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani a răsunat de glasul zecilor de predicatori ce au cântat colinde din străbuni dar și cântece mai cunoscute cântate de majoritatea dintre noi, în seara Ajunului Crăciunului.

După aproape trei ore, evenimentul a ajuns la final, iar cei prezenți au aplaudat îndelung momentele de cântec susținute de preoți.  Corala “Învierea Domnului” este formată din preoți de la Protopopiatul Pașcani, iar dirijor este preotul Florin Călărașu.

La final, doritorii au putut viziona și expoziția tematică specifică sărbătorilor de iarnă cu lucrările făcute de copiii talentați din Municipiu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow