35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

VIDEO: Colinde la Primărie, şampanie în sala de şedinţe

colinde pascani

Spiritul sărbătorilor de iarnă a ajuns şi la Primăria Paşcani. În cursul zilei de astăzi peste 400 de copii de la şcolile din municipiu au venit să îi colinde pe aleşii locali. Evenimentul a avut loc în holul cu candelabre de la intrarea principală Pentru început copiii de la Clubul Copiilor le-au urât aleşilor locali, La Mulţi Ani”
A urmat concertul de colinde. Rând pe rând copiii au interpretat momentele artistice sub supravegherea profesorilor îndrumători.
Copiii au fost răsplătiţi cu fructe şi dulciuri. Fiecare a primit câte un pachet în valoare de 50 de lei.
Momente festive au fost şi la sfârşitul şedinţei de astăzi a Consiliului Local. Aleşii păşcăneni au ciocnit câte o cupă e şampanie cu invitaţii şi jurnaliştii prezenţi la şedinţă. Mai mult primarul Dumitru Pantazi le-a urât consilierilor un an plin de realizări şi a atras atenţia că discursurile electorale de anul viitor să nu afecteze activitatea administraţiei locale.
Menţionăm că pe data de 30 decembrie va avea loc Festivalul de Datini şi Obiceiuri din zona Paşcani, pe scenă din fata Primăriei iar în noaptea de Revelion va fi organizat un spectacol artistic cu foc de artificii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow