27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

VIDEO – CLUBUL COPIILOR PAȘCANI – CARNAVALUL FULGILOR DE NEA

- Advertisement -

Carnavalul Fulgilor de Nea la Clubul Copiilor din Pașcani

Cine este cel mai așteptat în această perioadă? Cu siguranță că de pe listă nu lipsește Moș Crăciun. Sute de copii au participat emoționați la Carnavalul Fulgilor de nea, eveniment organziat la Clubul Copiilor din Pașcani unde, pe scenă, au urcat sute de copii pentru a arăta părinților și bunicilor ce au învățat ei în ultima perioadă.

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar majoritatea instituțiilor au pus în scenă spectacole specifice sărbătorilor de iarnă, de unde nu au lipsit cântecele și colindele, îmbrăcăminte specifică sezonului, cu alb și roșu, sau hainele populare purtate cu multă mândrie de copii. Sâmbătă, 17 decembrie, la Clubul Copiilor din Pașcani a avut loc o nouă ediție a spectacolului Carnavalul Fulgilor de nea. Evenimentul a început în aplauzele celor prezenți.

A urmat apoi o oră de muzică și dans susținute de elevii pregătiți de Costel Lupei, Ștefan Dimitriu, orchestra dirijată de profesorul Gheorghe Arșinel și elevii de la Cenaclul literar. Explozie de bucurie a fost atunci când Moș Crăciun a intrat în sala de festivități și a felicitat pe toți cei implicați în eveniment. Au urmat apoi împărțirea darurilor.

Sponsorii spectacolului au fost Sorin Olariu, preot Pavel Postolache, Fundația Ascendis – Marius și Loredana Pintilie, Niță Nunucă, Neață Camelia, Cezar Acatincăi, Constantin Bambu, Turcu Ioan. Cei care au trecut pragul instituției au putut admira și o expoziția de desene și picturi realizate de elevi sub îndrumarea profesorilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow