1.5 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

VIDEO | Cătălin Condrea de la Școala Specială Pașcani este „Directorul Anului 2021 pentru Inovare”

Directorul Scolii Speciale Gimnaziale din municipiul Pascani, Catalin Condrea, a fost declarat „Directorul Anului 2021 pentru Inovare”, in cadrul Galei Premiilor pentru Directorii anului, organizat de Asociatia pentru Valori in Educatie, sub Înaltul Patronaj al preşedintelui Klaus Iohannis. Evenimentul  a avut loc miercuri, 24 noiembrie, la Bucuresti, acolo unde directorul pascanean a primit trofeul, cu sfiala, dar cu vorbe alese despre „specialii de Pascani” din scoala pe care o conduce.

Intrebat despre cum se descurca cu elevii pe care uneori societatea ii priveste diferit sau in momente de criza, Catalin Condrea a raspuns: „(…) cand situatia ii depaseste, ma duc intre ei si…totul e bine”.

Inainte de inmanarea premiului, in cadrul galei a fost prezentat un material video cu Scoala Gimnaziala Speciala din Pascani si cu lucrurile de bine pe care directorul Condrea le-a adus in unitatea de invatamant de pe strada Garii.

VIDEO AICI. 

La categoria Inovare au fost patru finalisti, iar in total, in cursa cu cei mai buni directori au fost peste o mie de propuneri din intreaga tara. Printre criteriile de care au tinut cont juriul atunci cand au oferit titlul de cel mai bun in inovare au fost si urmatoarele: actiuni care ajuta la deblocarea unor probleme din comunitatea scolii, are calitati de leardership, management, strategie, viziune si determinare, atentie pentru stare de bine, a initiat actiuni cum nimeni nu a indraznit sa o faca inainte, este creativ si isi asuma riscuri calculate pentru a identifica solutii eficiente pentru provocarile pe care comunitatea lui le intampina si multe altele. Ei au vazut toate aceste realizari si multe altele in profesorul, Catalin Condrea.

In total sunt patru directori premiati din tara, care vor primi, printre altele, un loc asigurat în cadrul Academiei de Leadership și Management Școlar, dar și o investiție de 5.000 de euro pentru a continua implementarea proiectelor demarate în școlile lor. În plus, vor fi sprijiniți cu servicii de training și consultanță pentru ei și profesorii din echipele lor.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului este un eveniment organizat anual de Asociația pentru Valori în Educație, pentru a susține și premia directorii de școli care se remarcă printr-o activitate extraordinară și ajută la transformarea educației din România, începând cu propriile lor comunități.

Cei patru directori premiați sunt:

  • Directorul anului 2021, marele premiu: Adina Romanescu, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași.
  • Directorul anului pentru Antreprenoriat: Adriana Lefter, Școala Gimnazială ”Elena Doamna”, Tecuci, județul Galați.
  • Directorul anului pentru Egalitate de Șanse: Adrian Emanuel Silimon, Școala Gimnazială nr.4, Turnu Măgurele, județul Teleorman.
  • Directorul anului pentru Inovare: Cătălin Condrea, Școala Gimnazială Specială, Pașcani, județul Iași.

 

 

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Demersuri pentru un nou sediu de primărie, la Miroslovești

Se fac demersuri pentru un sediu nou de primarie in comuna Miroslovesti. In sedinta de Consiliu Local...

FOTO | Primul episod de iarnă din acest sezon. Nu au fost probleme în Pașcani și împrejurimi

A fost primul episod de iarna adevarata in Pascani, Targu Frumos, Harlau si comunele din imprejurimi, din...

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Pașcani

Atentie la drum, mai ales atunci cand este vreme rea iar vizibilitatea redusa. O soferita in varsta...

VIDEO | O nouă campanie de informare privind colectarea deșeurilor în municipiul Pașcani – vegetație uscată și voluminoase

Administratia locala din Pascani a demarat o noua campanie de informare privind colectarea selectiva a deseurilor. De...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI