30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

VIDEO – Carnavalul fulgilor de nea la Clubul Copiilor din Paşcani

Sala de spectacole de la Clubul Copiilor din Paşcani a devenit neîncăpătoare pentru cei peste 300 de copii care au susţinut spectacolul de final de an – Carnavalul fulgilor de nea. Surpriza a venit la finalul evenimentului, când în sală a intrat Moş Crăciun încărcat cu daruri pentru copii.

CARNAVAL

Părinţi, bunici, colegi şi prieteni au fost prezenţi la cea mai recentă ediţie a „Carnavalului fulgilor de nea”, eveniment organizat de elevii înscrişi la Clubul Copiilor din Paşcani. Astfel, sâmbătă începând cu ora 10.00 s-a dat start spectacol.

Au urcat, rând pe rând, zeci de copii care au cântat şi dansat. Ei sunt coordonaţi de profesorii Costel Lupei şi Ştefan Dimitriu.

Din program nu a lipsit orchestra de muzică populară condusă de profesorul Gheorghe Arşinel. De asemenea, pe scenă au urcat şi micuţii de la trupa de teatru, coordonaţi de Ana Maria Roşca. Elevii de la Şcoala Muncelu de Sus, au fost invitaţii speciali.

Carnavalul fulgilor de nea s-a încheiat după aproape de ore de spectacol, dar nu înainte ca Moş Crăciun să dea cadourile copiilor.

Menţionăm că la debutul acestui eveniment, a avut loc şi o prezentare de lucrări făcute grafic de către un tânăr păşcănean. Este vorba despre Robert Ciprian Pleşcan, care a lucrat sub coorodnarea profesorului Gheorghe Nestian.


Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow