More

  VIDEO: Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc Pascani. Vezi câștigătorii

  Array

  Atmosferă caldă, momente artistice de calitate, simplitate și eleganță la ultimul bal al bobocilor organizat anul acesta la Pașcani. Și bobocii de la Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” s-au întrecut miercuri seară în cadrul balului lor de debut pentru a câștiga mult râvnitele titluri de Miss și Mister. Participanții au avut de trecut 4 probe, iar în plus față de titlurile consacrate, a fost acordat și un titlu special.

  Miercuri după-amiază a avut loc începând cu orele 16.00, ultimul bal de anul acesta, dedicat bobocilor din ciclul superior de învățământ, organizat de elevii claselor a XII-a, de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pașcani, la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”.

  Balul a început cu un moment de reculegere pentru victemele tragicului eveniment din clubul bucureștean ”Colectiv”, propus de Gabriel Ciopraga, directorul Clubului Copiilor, apoi cele 9 perechi înscrise în concurs au avut de parcurs 4 probe: cea de prezentare, de aptitudini, proba de cultură generală și proba surpriză, în cadrul căreia elevii s-au amuzat copios. În cadrul probei de cultură generală elevii au răspuns la întrebări de logică și perspicacitate, împreună cu publicul.

  Dintre toți bobocii care s-au remarcat în mod deosebit, primind aprecierea juriului și titlurile de Miss și Mister Boboc, au fost Georgiana Nica și Ștefan Bogdan, iar premiul de popularitate a fost adjudecat de Lorena Ailenei și Alexandru Zmău, titlurile fiind stabilite de public și nu de juriu, prin aplauze.

  Pentru amuzamentul publicului evenimentul a avut și o mascotă, sub forma unui clown, iar la sfârșit a fost acordat și un titlu special din partea unui sponsor al balului, Larisa Borodescu, fiind numită Miss Black Night.

  Atmosfera a fost întreținută prin momente artistice, susținute de elevi ai liceului, dar și de invitați din partea Clubului Copiilor. Este vorba despre Trupa de dans ”Anonymous”, instrumentiști ai liceului, mici dansatori de elită și doi tineri talentați din Pașcani, Elena Neamțu și Petru Ungureanu, care i-au încântat pe cei prezenți cu melodii cunoscute.

  Precizăm că balul a durat în jur de 2 ore, iar elevii au fost ajutați la organizarea balului de directorul Clubului Copiilor, Gabriel Ciopraga. După premiere, o parte dintre elevii de liceu au continuat distracția în cadrul unei petreceri organizate cu aceeași ocazie la un club din Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Parlamentul României, încotro?!

  A fost o vreme în care Parlamentul României constituia locul celor mai ample, serioase, responsabile și consistente dezbateri. De altfel, un spațiu de firesc,...

  Pintilie verifica pubelele din suburbii. Primaria incaseaza taxa de salubritate, dar nu vrea sa mai ridice gunoiul amestecat

  Amenintari la adresa locuitorilor din suburbiile municipiului Pascani. Primarul Marius Pintilie a anuntat in cadrul unei conferinta de presa, ca de saptamana viitoare vor...

  De pe 15 martie ar urma sa se deschidă al doilea flux de vaccinare la Pașcani. Primăria angajează personal

  Vesti bune pentru pascaneni, dar si cetatenii din comunele apropiate. De pe 15 martie a.c., ar urma sa fie deschis un al doilea flux...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI