27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

VIDEO- ACCIDENT TERIBIL DIN CAUZA NEADAPTARII VITEZEI

Accident teribil din cauza neadaptării vitezei

Clipe de groază pentru o femeie. Aceasta a pierdut controlul volanului mașinii ce o conducea și a ajuns cu ea într-un șanț de pe marginea drumului. A rămas blocată acolo până când la fața locului au venit oamenii legii pentru a o scoate. Șoferita a scăpat ca prin urechile acului, fără răni grave însă cu o sperietură zdravănă. La fața locului au venit și echipajele de Ambulanță și Descarcerare pentru a acorda primul ajutor, alături de polițiști.

Accident teribil în apropiere de oraşul Hârlău. Chiar de Ziua Naţională a României, pe 1 Decembrie, seara în jurul orei 22.00 o femeie a plonjat cu maşină într-un şanţ adânc de câţiva metri.

Evenimentul a avut loc pe Drumul Judeţean care face legătură dintre Hârlău şi Lespezi în dreptul localităţii Feteşti. Şoferiţa venea de la Botoşani şi se îndrepta singură spre o mănăstire. Din cauza neadaptării vitezei de circulaţie a pierdut controlul maşinii şi a ieşit de pe carosabil. Din fericire, femeia a ieşit teafără dintre fiarele contorsionate, cu răni superficale.

La fața locului au ajuns echipaje de pompieri, medici și polițiști. Cei din urmă au testat-o cu aparatul care a rezultat că nu a consumat alcool. Medicii au consultat-o, iar la final, cei prezenți au scos mașina din șanț.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow