More

  VIDEO – A doua zi de sărbătoare la Pașcani. Margareta Clipa, Nicoleta Nucă, Delia și un show de lasere

  Array

  Seară incendiară la Paşcani. Mii de păşcăneni dar şi locuitori din comunele învecinate au participat la concertul organizat de administraţia locală pe Stadionul Municipal.

  Debutul spectacolului a fost făcut în jurul orei 17.30 de Ansamblul folcloric “Floricica de la Munte”. Timp de două ore cei 45 membri ai formaţiei au încântat auditoriu cu interpretări vocale, instrumentale şi dansuri ţigăneşti.

  Puţin după ora 19.00 pe scenă a urcat Margareta Clipa care i-a antrenat pe cei prezenţi cu sârbe şi bătute moldoveneşti. Atmosfera etno a fost continuată de formaţia Datina.

  Programul artistic a continuat cu interpreţi de muzică uşoară. Cea care a spart gheaţa a fost Nicoleta Nucă. Artista a reuşit să facă publicul să cânte cu ea chiar dacă a început ploaia.

  De departe cea mai aşteptată apariţie a serii a fost Delia. Timp de o ora interpreta a cântat live melodii lansate de pe vremea când făcea parte din formaţia N&D, dar şi cele mai noi apariții cum ar fi melodia 1234.

  Seara a fost încheiată cu un spectacol de lasere. Sărbătoarea oraşului continuă şi astăzi. În această seară sunt aşteptaţi să urce pe scenă Rapsozii Botoșanilor, Daniela Condurache, Angela Rusu, Carla’s Dreams, Andra şi Cargo.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  Prețurile la benzină și motorină au crescut. Scumpirea va avea efecte în lanț pentru români

  Creșterile sunt cauzate de majorarea accizelor Până și cea mai ieftină benzinărie vindea azi carburanții cu 5 lei pe litru. Mai precis, un litru...

  Centru de vaccinare pentru profesori la Târgu Frumos. Peste 500 de persoane s-au vaccinat la centrul din Pașcani

  Noutati in ceea ce priveste cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare. Incepand cu 8 februarie a.c., Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI