9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

VIDEO Victor Ponta, fotografie PRO la Paşcani. Critici la adresa lui Dragnea, mesaj de prietenie pentru social-democraţi

- Advertisement -

Fostul premier Victor Ponta a fost astăzi la Paşcani, de această dată nu ca pesedist ci în fruntea unei alte formaţiuni politice. El s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii PRO România, la Casa de Cultură a municipiului, in cadrul sedintei de constituire a organizatiei locale. În sala au fost prezente câteva zeci de persoane, majoritatea foşti membri PSD, din Paşcani, comunele învecinate şi chiar din oraşul Hârlău.

Ponta a explicat de a plecat din PSD şi a criticat actuala putere politică, pentru slabele performante guvernamentale.  Fostul premier le-a spus celor din sală ca nu este împotriva social democraţilor, ci a preşedintelui Liviu Dragnea.

Victor Ponta şi-a adus aminte şi de foştii săi colegi de partid din Paşcani. El a povestit despre fostul primar şi deputat Neculai Ratoi, din vremea când acesta insista la fostul premier, pentru obţinerea de fonduri şi investiţii.
Preşedintele Pro România a spus că sprijină proiectele actualului primar Dumitru Pantazi, dacă sunt în interesul cetăţenilor, dar nu va ezita să critice, când va fi cazul.
Victor Ponta a fost însoţit şi de senatorul Adrian Tutuianu. El a explicat de ce s-a înscris în PRO România, după ce a fost dat afară din PSD.
Reprezentanţii PRO România au vorbit şi despre alegerile europarlamentare din acest an. Pe lista se va afla si comisarul european Corina Creţu. Conducerea partidului a făcut apel la mobilizarea pesedistilor nemulţumiţi dar şi a tinerilor.
În sală a fost prezent şi consilierul PSD Vasile Avramic, cetăţean de onoare a municipiului. El i-a dăruit lui Ponta câteva cărţi şi a citit o epigramă.
La sfarsitul vizitei a fost făcută o fotografie de grup, în holul Casei de Cultură. La Paşcani, urmează să aibă loc alegeri interne,  pentru desemnarea conducerii. Coordonatorul local este Cristian Răţoi, fiul fostului primar Neculai Răţoi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

PMP Iași despre modernizarea aeroportului Iași (P)

Comunicat: Astăzi, dezvoltarea Aeroportului Internaţional Iaşi a intrat într-o...

MOVILA: Nu vă mai bateţi la televizor în declaraţii despre pensii

Comunicat: Subiectul majorării pensiilor este politizat excesiv. Zilnic mai...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow