22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

„Viciile distrug viaţa şi visele” – dezbatere cu elevii de la Colegiul CF Unirea Paşcani

actiune__elevi_unirea

Zeci de elevi de la Colegiul Cf Unirea din Pascani au participat ieri, 18 aprilie la activitatea, “Viciile distrug viata si visele”, actiune cuprinsa in cadrului proiectului “Drogurile iti opresc zborul”, derulat in parteneriat cu Politia de Proximitate. Tema zilei a fost “Drogurile legale: cafeaua, tutunul si alcoolul.” Scopul propus a vizat constientizarea de catre elevi a consecintelor negative ale consumului de cafea, tutun si alcool.

Activitatea a fost structurata in doua parti, sub forma de atelier de lucru cu elevii. Totodata au avut loc discutii despre efectele drogurilor legale si a fost prezentata o piesa de teatru “Vinovati sau nevinovati”. In acelasi context au fost prezentate si o serie de statistici privind consecintele negative ale consumului de alcool, tutun si droguri.

Actiunile au fost coordonate de prof. Petronela Grigoroaea – consilier educativ si consilierul scolar Georgiana Ulea, in colaborare cu agent sef Mahu Giani, din cadrul Politiei de Proximitate Pascani. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow