More

  “Viciile distrug viaţa şi visele” – dezbatere cu elevii de la Colegiul CF Unirea Paşcani

  Array

  actiune__elevi_unirea

  Zeci de elevi de la Colegiul Cf Unirea din Pascani au participat ieri, 18 aprilie la activitatea, “Viciile distrug viata si visele”, actiune cuprinsa in cadrului proiectului “Drogurile iti opresc zborul”, derulat in parteneriat cu Politia de Proximitate. Tema zilei a fost “Drogurile legale: cafeaua, tutunul si alcoolul.” Scopul propus a vizat constientizarea de catre elevi a consecintelor negative ale consumului de cafea, tutun si alcool.

  Activitatea a fost structurata in doua parti, sub forma de atelier de lucru cu elevii. Totodata au avut loc discutii despre efectele drogurilor legale si a fost prezentata o piesa de teatru “Vinovati sau nevinovati”. In acelasi context au fost prezentate si o serie de statistici privind consecintele negative ale consumului de alcool, tutun si droguri.

  Actiunile au fost coordonate de prof. Petronela Grigoroaea – consilier educativ si consilierul scolar Georgiana Ulea, in colaborare cu agent sef Mahu Giani, din cadrul Politiei de Proximitate Pascani. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet