25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Viceprimarul Pascaniului solicita scuze de la Actualitatea TV, după ce a fost acuzat de corupţie, cu probe mincinoase

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă viceprimarul municipiului Paşcani, Vasile Axinte a solicitat postului de televiziune Actualitatea TV să îşi prezinte în mod public scuzele pentru publicarea unei ştiri mincinoase la adresa sa. Vasile Axinte a subliniat, încă o dată, că nu a dat nici o declaraţie de presă prin care să se antepronunte cu privire la firma care ar urma să câştige o selecţie de oferte pentru serviciile de dezinsecţie şi deratizare aşa cum s-a prezentat într-un articol semnat de Răzvan Grecu, patronul postului de televiziune.
Menţionăm că în articolul intitulat, Corupție în Primărie: Viceprimarul Vasile Axinte a anunțat câștigătorul unei licitații cu 6 zile înainte de organizare ei! “viceprimarul Vasile Axinte a fost acuzat de corupţie în baza unui ştiri publicate de ziarul orizont.info. În care-a strecurat o eroare care a fost imediat modificată.
Informaţiile respective au fost însă atribuite de patronul ATV, viceprimarului Vasile Axinte, în cadrul unei declaraţii fictive. Pentru a scăpa de ruşine, autorul articolului mincinos a dat vina pe jurnaliştii de la TV BIT acuzându-i că ar fi încercat să cosmetizeze realitatea. TV BIT a publicat ieri un drept la replica din partea viceprimarului după ce Actualitatea TV a refuzat să o facă.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow