More

  Viceprimarul Pascaniului solicita scuze de la Actualitatea TV, după ce a fost acuzat de corupţie, cu probe mincinoase

  Array

  Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă viceprimarul municipiului Paşcani, Vasile Axinte a solicitat postului de televiziune Actualitatea TV să îşi prezinte în mod public scuzele pentru publicarea unei ştiri mincinoase la adresa sa. Vasile Axinte a subliniat, încă o dată, că nu a dat nici o declaraţie de presă prin care să se antepronunte cu privire la firma care ar urma să câştige o selecţie de oferte pentru serviciile de dezinsecţie şi deratizare aşa cum s-a prezentat într-un articol semnat de Răzvan Grecu, patronul postului de televiziune.
  Menţionăm că în articolul intitulat, Corupție în Primărie: Viceprimarul Vasile Axinte a anunțat câștigătorul unei licitații cu 6 zile înainte de organizare ei! “viceprimarul Vasile Axinte a fost acuzat de corupţie în baza unui ştiri publicate de ziarul orizont.info. În care-a strecurat o eroare care a fost imediat modificată.
  Informaţiile respective au fost însă atribuite de patronul ATV, viceprimarului Vasile Axinte, în cadrul unei declaraţii fictive. Pentru a scăpa de ruşine, autorul articolului mincinos a dat vina pe jurnaliştii de la TV BIT acuzându-i că ar fi încercat să cosmetizeze realitatea. TV BIT a publicat ieri un drept la replica din partea viceprimarului după ce Actualitatea TV a refuzat să o facă.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet