14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Viceprimarul Axinte, mulţumit de cum arată Paşcaniul, după campania de primăvară

Vasile Acsinte - Viceprimar Pascani

Viceprimarul Pascaniului, Vasile Axinte nu isi va mai da demisia din acesta functie asa cum anunta, conditionat, acum cateva luni. El spune ca in urma campaniei de curatenie inceputa in primavara acestui an, au fost indeplinite toate obiectivele pe care si le-a propus, si ca este multumit de modul cum arata acum municipiul pe care il conduce.

Viceprimarul Axinte sustine au fost asfaltate sau macar plombate strazile cu probleme, pe spatiile verzi au fost plantate flori sau a fost tunsa iarba, iar activitatile de intretinere a curateniei in oras sunt mai intense ca oricand.

Mai mult, viceprimarul Pascaniului sustine ca in urmatorii 2 ani toate arterele principale din oras vor fi asfaltate, nu plombate. Actiunea a inceput in acest an si va continua odata cu contractarea unui imprumut comercial in luna august a.c., dar si prin intermediul PID-ului, program cofinantat din fonduri europene care are un proiect de reabilitare a aproape 5 km de strazi, a scarilor si a Esplanadei din zona Vale.

Mentionam ca odata cu inceperea curateniei de primavara, viceprimarul Vasile Axinte a anuntat ca isi va da demisia din functie, daca pana la finalul lunii mai, lucrarile de reparatii si intretinere nu vor finalizate. Pentru a-si atinge obiectivul, edilul pascanean a supravegheat personal executarea lucrarilor, uneori peste program. ziarulorizont.info

Alte articole