1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Viceprimar cu acte în regulă, la Pașcani. Primarul i-a delegat atribuțiile după ce Rățoi a făcut scandal

Viceprimarul Pascaniului a primit abia dupa aproape un an si jumatate de activitate, o dispozitie cu delegarea atributiilor de serviciu. Documentul cu nr. 585 a fost semnat si publicat de primarul, Marius Pintilie, in cursul zilei de 21 martie, dupa ce partenerul sau de alianta a plecat in concediu de odihna, de suparare, si a lasat sa se inteleaga ca nu se mai intoarce daca aceasta problema nu va fi rezolvata.

Astfel, Cristian Ratoi a primit atributii de conducere, coordonare, monitorizare si verificare a activitatilor  de la Serviciul de Gospodarie Comunala, Intretinere si Reparatie Strazi si Compartimentul Administrare Parcari si Cimitire,  Serviciul Sera si Spatiile Verzi, Serviciul Administratia Pietelor, Compartimentul Sport, Cultura Culte, Compartimentul Asociatii de Proprietari si Muzeul Municipal Pascani.

Viceprimarul pascanean s-a ocupat de aceleasi servicii pana acum dar fara sa ii fie delegate sarcinile prin dispozitia primarului. Din acest motiv, toate deciziile sau actele semnate trebuiau contrasemnate de edil. Cristian Ratoi a vorbit despre aceasta situatie in cadrul emisiunii „Pulsul Zilei”. El a explicat ca a plecat in concediu de odihna pentru a se gandi ce va face in continuare dupa o discutie purtata cu primarul pe aceasta tema.

In acelasi context, viceprimarul pascanean a recunoscut ca pana acum  au mai fost certuri si neintelegeri cu primarul, din cauza diferentelor de opinie dar de fiecare data problemele au fost rezolvate.

Cristian Ratoi a fost ales in functia de viceprimar pe 18 noiembrie 2020, cu voturile consilierilor PNL si PRO Romania dupa ce, cele doua formatiuni politice au facut o alianta care asigura majoritatea in legislativul local.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow