29.1 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
29.1 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Vicepresedintele senatului Florin Constantinescu in intalnire importanta cu presedintele Parlamentului Georgiei

Ultimele știri

Luni, 10 februarie a.c., Florin Constantinescu, Vicepreşedinte al Senatului României a avut o întrevedere cu David Usupashvili, Preşedintele Parlamentului Georgiei. În cadrul acestei întrevederi s-a pus accentul pe intensificarea colaborării dintre cele două state, în contextul avansării procesului de asociere politică şi economică a Georgiei cu Uniunea Europeană, cu ocazia Summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius.

Florin Constantinescu a evidenţiat perspectivele de cooperare economică ale României şi Georgiei ca state riverane la Marea Neagră, subliniind ideea consolidării dialogului interparlamentar la nivelul comisiilor permanente şi al Grupurilor parlamentare de prietenie. De asemenea, Vicepreşedintele Senatului a afirmat susţinerea României pentru aspiraţiile europene şi euro-atlantice ale Georgiei.

La rândul său, David Usupashvili, Preşedintele Parlamentului Georgiei şi-a exprimat încrederea că dialogul româno-georgian se va dezvolta în continuare. David Usupashvili a adresat mulţumiri pentru sprijinul manifestat în mod constant de către România în vederea îndeplinirii obiectivelor strategice ale Georgiei.

La întrevedere au mai participat: Radu-Ştefan Oprea, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Georgia, Mihai Neagu, membru al Comisiei Economice, Industrii şi Servicii, Bogdan Alexa, seful de Cabinet al Vicepreşedintelui Senatului Florin Constantinescu.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
29.1 ° C
29.4 °
27.1 °
55 %
3.1kmh
8 %
lun
26 °
mar
32 °
mie
34 °
joi
34 °
vin
30 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI