More

  Vicepresedintele Lions Club, in vizita la Targu Frumos. Cantecele copiilor i-au impresionat pana la lacrimi

  Array

  Vizita importanta astazi la un liceu din Targu Frumos. Vicepresedintele unei importante asociatii din Statele Unite ale Americii, impreuna cu mai multi reprezentanti ale filialelor din tara au vizitat scoala. Pentru a-i primi cum se cuvine, elevii au organizat un spectacol.

  vizita3

  Vicepresedintele Clubului Lions, Joe Preston, impreuna cu mai multi reprezentanti ai cluburilor din tara au vizitat astazi Liceul Special Moldova din Targu Frumos. Activitatea face parte dintr-un turneu a americanului prin filialele din judet. Oaspetii au fost primiti cu paine si sare, iar la intrarea in unitatea de invatamant, edilul orasului Ionel Vatamanu i-a acordat lui Preston o distinctie ca cetatean de onoare a orasului.

  vizita liceul moldova

  Pentru a-i rasplati pe musafiri pentru vizita si pentru sponsorizarile care au fost facute de Clubul Lions in decursul anilor la scoala, elevii au pregatit un program artistic. Pentru inceput au cantat imnul liceului.

  Cel mai emotionat moment a fost un trio intrepretat de trei micuti. Glasul lor angelic i-a facut pe cei prezenti in sala sa lacrimeze.

  vizita2
  La final, vicepresedintele si sotia lui au primit din partea conducerii scoli, o naframa si un brau specific romanesti. Joe Preston a ramas uimit de caldura cu care a fost primit si de talentul elevilor speciali.

  La sfarsitul vizitei, musafirii au spus conducerii liceului ca vor sponsoriza in viitor si alte dotari care sunt necesare scolii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp