More

  Vicepresedintele CJ in control la Pascani

  Array

  transportatori foto

  In urma numeroaselor plangeri pe care le-au primit din partea cetatenilor, reprezentantii Consiliului Judetean Iasi, s-au deplasat astazi la Pascani pentru a verifica modul in care transportatorii isi fac treaba.

  Astfel, incepand cu ora 6.00, Victor Chirila, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi a fost in control la Pascani, impreuna cu mai multi inspectori de la ITRSC, care au competenta in verificarea transportatorilor de persoane.

  Conform sesizarilor cetatenilor, transportatorii nu respecta leagea, in sensul ca in mircobuze urca mai multe persoane decat locurile disponibile, orarul scris in autogari nu coincide cu realitatea in care aceste mijloace isi desfasoara cursele, pasagerii nu au sali de asteptare sau masinile nu detin documente legale pentru a desfasura o astfel de activitate.

  Acestia au poposit la primele ore ale diminetii, in autogara din zona vale, unde au depistat imediat primele probleme. Conform vicepresedintelui Victor Chirila, societatea Ceao Amico, situata in zona Garii, avea un orar afisat in autogara si un altul pe microbuze. In aceeasi zona au fost controlate si la societatile Inter Trans Com si Sprinter SRL, insa la aceste societati nu au fost depistate probleme.

  Mai apoi, organele de control s-au mutat la iesirea din Pascani catre Lespezi, unde au oprit toate microbuzele si autobuzele care fac trasnport in acea zona. Vicepresedintele Consiliului Judetean spune ca nici aici nu au descoperit probleme deosebite.

  Mentionam ca, Victor Chirila are trasata ca sarcina de servici transporturile judetene iar aceste controale vor continua si saptamana viitoare in alte zone ale judetului Iasi.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Indicele la zi, privind rata infectării cu COVID-19, în Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău și împrejurimi – DOC

  Municipiul Pascani reuseste in ultima perioada sa mentina un indice al cazurilor cumulate sub pragul de 1,5/mia de locuitori. Potrivit informatiilor oficiale transmise de...

  Iarba in locul trandafirilor, in centrul Pascaniului

  Municipiul Pascani a inceput sa ramana fara trandafiri. Noul edil al municipiului a dat dispozitie ca in unele zone ale orasului, indragitele flori sa...

  Opozitia contesta sedintele online. Primarul blocheaza dezbaterile!

  Opozitia contesta modul de organizare a primei sedinte ordinare a noului legislativ pascanean. Primarul Marius Pintilie a dat dispozitie ca cele 24 de proiecte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI