More

  Vicecampioni pe ţară la rugby. Patru membri ai echipei vizaţi de antrenorii bucureşteni

  Array

  Rugbistii pascanenii sunt vicecampioni pe tara. Sportivii antrenati de profesorul Neculai Tarcan au reusit sa se claseze pe locul II, la o competitie ce a avut loc la Bucuresti.
  medalie
  Turneul Final Rugby in 7 pentru sportivii de 16 ani s-a tinut duminica pe stadionul Ciurel din capitala Romaniei. Echipa formata din elevi pascaneni a concurat cu alte patru din Ilfov, Transilvania si orasul gazda.

  Grupul Scolar CF Unirea Pascani s-a impus in fata Asociatiei Sportive Ciresarii din Bucuresti cu scorul de 29 la 0.
  Echipa pascaneana a fost condusa de Mihai Sirbu, elevul de 16 ani din Muncelul de Sus, ce viseaza sa ajunga la nationala. Practica acest sport de un an si jumatate si a reusit sa faca performanta.

  Are si un idol. Vrea sa ajunga ca Florin Vlaicu, om de bază al naționalei de rugby a României și cel mai bun marcator al SuperLigii CEC Bank.

  Totodata, rugbistele pascanence au participat si ele sambata, tot la Bucuresti, la Campionatul National. Au pierdut doar un meci din cinci.

  Mentionam ca sportivii vor pleca de saptamana viitoare la Constanta, unde aproape 1000 de copiii, vor sustine un turneu de rugby in 5, pe plaja.

  Sportivii din Pascani au rezultate deosebite si fac cinste municipiului. Insa, conditiile in care fac antrenamentele lasa de dorit. Joaca pe un teren neamenajat si plin de buruieni. Mai mult, de ani de zile se lucreaza la vestiare si dusuri, fara succes. Elevii se spala, pe rand, in baia dintr-un birou.
  Circa 6.000 lei sunt necesari pentru finalizarea obiectivului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI