More

  Vezi la ce liceu ai intrat și unde mai sunt locuri libere!

  Array

  Vezi la ce liceu ai intrat și unde mai sunt locuri libere!

  Elevii afla in ce liceu vor invata din clasa a IX-a, dupa prima repatizare computerizata organizata de Ministerul Educatiei Nationale.

  Rata de participare la Evaluarea Nationala a fost de 97,1% cu 140.712 candidati prezenti dintr-un total de 144.929 inscrisi, iar sase elevi au fost eliminati din cauza unor tentative de frauda.

  Lista candidaților repartizați în județul IASI
  Sortați descrescător după media de admitere

  Pe lângă liceele de renume din Iași, cu media mari, conform clasamentului făcut de edu.ro, s-a intrat la Colegiul Ștefan cel Mare din Hîrlău, la profilul Matematică Informatică, aceasta fiind de 8.84, ultima medie.

  Și la Colegiul Sadoveanu din Pașcani, ultima medie a fost la același profil, de 8.84, urmat de Miron Costin cu ultima medie, la Stiinte ale naturii de 8.16.

  Locuri libere sunt la 30 de instituții din județ, la diferite profile. De exemplu, la Mihai Busuioc din Pașcani, LICEUL TEORETIC “BOGDAN VODĂ”, HĂLĂUCEŞTI, LICEUL TEHNOLOGIC, HÎRLĂU sau la LICEUL TEHNOLOGIC “PETRU RAREȘ”, TÂRGU FRUMOS.

  Lista locurilor libere din județul IASI

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet