25.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
25.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Vezi ce școli și licee din judetul Iași vor fi închise joi

Ultimele știri

Pentru că județul Iași rămâne sub cod galben de viscol, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Iași au decis ca doar în mediul urban să se facă ore conform programului. În mediul rural, 14 școli și licee vor fi închise. Acestea sunt enumerate în tabelul de mai jos:
tabel scoli

„Recomandăm elevilor şi cadrelor didactice care fac naveta să evite deplasarea către unităţile şcolare dacă aceasta nu se poate face în condiţii de siguranţă. În condiţiile în care vremea devine nefavorabilă în cursul după-amiezii, directorii au obligaţia de a lua măsurile cele mai potrivite pentru asigurarea siguranţei elevilor (suspendarea cursurilor, daca este cazul).

Precizăm că decizia care va fi luată la nivelul Ministerului Educaţiei Naţionale şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi pentru ziua de vineri, 31 ianuarie 2014, va fi transmisă în reţea joi, 30 ianuarie 2014, până la ora 13.00,” se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
25.4 ° C
26.3 °
22.2 °
54 %
3kmh
4 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
27 °
mie
31 °
joi
35 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI