21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Vezi care au fost ultimele medii de admitere la Colegiul „Stefan cel Mare” din Harlau

Situatie deosebita la Colegiul National „Stefan cel Mare” din Harlau. Astfel, dupa ce Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a publicat listele finale referitoare la admiterea in liceele din intreaga tara, rezultatele de la institutia de invatamant preuniversitar sunt mai mult decat imbucuratoare.

Astfel, la clasa Matematica – Informatica, ultima medie de admitere a fost 9.12, fata de 8.56 cat s-a inregistrat anul trecut, la Stiintele Naturii ultima medie a fost 7.68 fata de 7.23 anul trecut, la Filologie ultima medie a fost 8.50 fata de 7.88 anul trecut, la servicii economic 8.90, fata de 8.55 anul trecut, singura scadere fiind inregistrata la Stiinte sociale, unde ultima medie de admitere a fost 7.66, fata de 7.73 anul trecut.

Trebuie precizat faptul ca dintre cei 28 de elevi din clasa a VIII-a, care au terminat in acest an cu medii de admitere cuprinse intre 7.97 si 9.78, cei mai multi au optat sa continue studiile la clasa de Matematica – Informatica, la colegiul din Harlau, un elev s-a inscris la Liceul de Informatica din Iasi, iar altul la Liceul Militar de la Campulung Moldovenesc.

Sursa BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow